Korting Bobbejaanland

Ontdek 9 actuele Bobbejaanland kortingen in augustus 2022

Foto's

Bobbejaanland kortingfoto Bobbejaanlandpromo Bobbejaanland

De Bobbejaanland app

Nu je je tickets voordelig hebt aangekocht is het tijd voor de rest van je bezoek te plannen. Hiervoor heeft Bobbejaanland een handige app ontwikkeld, die bovendien ook gratis is. De app kan je downloaden via Bobbejaanland.be, de Playstore of de Appstore. Met de gratis Bobbejaanland app heb je alle informatie die je nodig hebt om er een geweldige uitstap van te maken, in je broekzak.

De app bevat:
  • Gedetailleerd plan van het park
  • Je digitale toegangstickets
  • Informatie over de attracties en shows
  • Waar restaurants en winkels zich bevinden
  • Openingstijden en prijzen
Zo kan je dus met gemak nog voor je het park betreed je eigen perfecte route langs al jouw favoriete attracties uitstippelen. Je eerste keer naar Bobbejaanland? Dan is de app ook handig om alle attracties al eens te ontdekken. De app biedt uitgebreide informatie over de attracties en deelt ze in verschillende categorieën in, zoals: familieattracties, rollercoaster en water zo kan je al eens kijken welke attracties bij jou passen.

In de app kan je ook jouw digitale toegangstickets terugvinden. Geen kans om na het printen je uitgeprinte tickets thuis te vergeten en niet mee te brengen naar het park. Door de uitgebreide informatie over de shows die op dat moment gespeeld worden kan je thuis ook al eens kijken wat er de dag van jouw bezoek te zien valt in Bobbejaanland en mis je zo geen enkele van de fantastische shows die het pretpark aanbiedt. De dag zelf kan je de app gebruiken om eventuele kortingen op de menu’s te ontdekken en je geplande route te volgen. Alles om er fantastische dag van te maken!
Bobbejaanland

Tickets met korting

Je bezoek plannen begint bij het aankopen van je tickets. Bobbejaanland biedt via verschillende websites kortingscodes en kortingen aan op de aankoop van jouw tickets. Op Kortingpretparken.be verzamelen we deze kortingcodes en kortingen op één pagina.

Een kortingscode kan ingegeven worden bij het aankopen van je ticket via de website van Bobbejaanland. Er zijn verschillende winkels waarbij je korting op je tickets kan krijgen door middel van een spaaractie. Zo heb je bij Lidl de Lidl Funtrips waar je tijdens het winkelen spaart voor korting op je toegangsticket voor Bobbejaanland.

Dit is ook het geval bij Kruidvat, bij het gebruik van je Kruidvat klantenkaart kun je sparen voor korting op het toegangsticket. Hema biedt soms tickets aan voor Bobbejaanland aan een kortingstarief, deze zijn goedkoper omdat er geen extra kosten worden gerekend zoals servicekosten.

Korting Bobbejaanland Abonnement

Bobbejaanland biedt verschillende abonnementen aan, de abonnementen voor 2020 – 2021 worden nu aangeboden met korting. Bij het aanschaffen van een Bobbejaanland abonnement komen vele voordelen.

Je hebt drie verschillende soorten abonnementen die je korting opleveren tijdens jouw bezoek en zelfs daarbuiten. Een echte aanrader voor een Bobbejaanland en pretpark liefhebber. Soorten abonnementen:
  • Gold
  • Silver
  • Bronze
Bij het gold, silver en bronze abonnement krijg je bij je bezoek korting in de restaurants en shops in Bobbejaanland. Jouw abonnement geeft je ook nog extra korting op toegangstickets voor andere uitjes. Met keuze uit meer dan 35 pretparken, dierentuinen en andere daguitstappen is zo een abonnement dus zeker zijn geld waard.

Als leuk extraatje krijg je bij het silver of gold abonnement onbeperkt toegang tot het park ook tijdens de halloweenperiode en korting op de dagattracties. Deze abonnementen bevatten ook vijf gratis toegangstickets voor een ander pretpark, hierbij heb je keuze tussen drie verschillende parken. Voor meer informatie over de abonnementen die Bobbejaanland aanbiedt kan je altijd naar de Bobbejaanland.be surfen.

Kom griezelen tijdens Halloween

Tijdens Halloween kan je gaan griezelen in Bobbejaanland Halloween, ook tijdens de halloweenperiode zijn er kortingscodes of korting te verkrijgen op je tickets via verschillende websites die we op Kortingpretparken.be voor jou hebben verzameld. Bobbejaanland is plezier voor groot en klein en dit is zeker ook het geval tijdens Bobbejaanland Halloween.

Het pretpark biedt, voor de grootste onder ons, drie waanzinnige spookhuizen en vijf unieke scarezones aan. Ook de kleinsten van het gezin gaan een leuke griezeldag tegemoet, met de Ridder muis show ontdekken ze het mysterieuze moeras vanop de bezem van meneer heks. Houdt jouw kleintje niet zo van monsters en griezelfiguren? Vraag dan naar het anti-monster amulet, hiermee kunnen ze de monsters verjagen. Zo wordt het een topdag voor heel het gezin!

Eten in Bobbejaanland

Zodra je je tickets online besteld hebt kan je als extra jouw menu voor de dag van je bezoek al bestellen. Je menu direct online bij bestellen levert je korting op je menu naar keuze op in één van de Bobbejaanland restaurants. Het park biedt voor ieder wat wils, zo zijn er in het park verschillende eetgelegenheden waaruit je kan kiezen. Op de website vind je een duidelijk overzicht van de eet mogelijkheden per restaurant.

Zo maakt Bobbejaanland je het nog makkelijker om te kiezen. Wat maakt dat jij meer tijd hebt om van de attracties te genieten en je de dag zelf niet meer hoeft na te denken over wat je zal eten. Geen zin om te kiezen? Geen probleem! Voor jou voorziet het park het all-you-can-eat arrangement. Door dit arrangement toe te voegen bij de aankoop van je tickets kan je voor één vaste prijs de hele dag waar en wanneer je maar wilt eten in Bobbejaanland. Je krijgt dan bij aankomst een polsbandje die aangeeft dat jij voor dit arrangement hebt gekozen.

Weersgarantie

Regent het op de dag dat je je bezoek hebt gepland? Bobbejaanland zorgt ervoor dat jij kan genieten van het park bij mooi weer, ze doen dit door gratis weersgarantie aan te bieden op je ticket. Door de weersgarantie kun je je tickets die je minstens twee dagen op voorhand aangekocht hebt inwisselen binnen de zeven dagen mocht het Belgische weer je toch teleurstellen.

Bobbejaanland biedt je deze weersgarantie gratis aan bij aankoop van je tickets. Zo kan je zonder zorgen over het weer je tickets bestellen en ga je sowieso een dag tegemoet waar je alleen maar nat wordt van de waterglijbaan en de waterattracties. Let wel: deze garantie wordt niet gegeven bij tickets aangekocht met een actiecode of op promotiedagen.