Korting Plopsaland De Panne

Ontdek 8 actuele Plopsaland De Panne kortingen in december 2023

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er verschillende aanbiedingen en kan je tot 35% korting scoren op Plopsaland tickets.
Op dit moment kan je 5 euro korting scoren.

Over Plopsaland De Panne

Studio 100 is (on)bewust bekend bij vrijwel elk kindje. De talloze programma’s die het bedrijf produceert zie je dagelijks op tv maar ook op kinderspulletjes, in musicals of hoor je uit de kindermond. Met Gert Verhulst van ‘Samson en Gert’ als oprichter doet het bedrijf als het ware een droomwereld ontstaan voor onze kids. Er worden talloze geliefde programma’s en concepten bedacht. Denk dan maar aan: Samson en Gert, kabouter Plop of het huis Anubis voor de iets oudere kinderen. De afleveringen zijn geliefd bij jong en oud en zorgen voor een heerlijk nostalgisch gevoel, dat zelfs jaren na het kijken van de shows aanwezig blijft. Om dit heerlijke concept nog extra te versterken, zorgden onze kindervrienden voor een pretpark waarin de kids hun dromen zien uitkomen. Het prachtige park is vooral samengesteld uit familie-atracties zoals de darkride, Het Bos van Plop, de Ploptuin, De Draak, De Boomstammetjes, SuperSplash, Anubis The Ride en de Kermis van Samson en Gert en met enkele kermis-attracties. Ieder vindt er wel wat wils. Zo heb je attracties geschikt voor zowel jonge als oudere kinderen, maar ook voor de waaghalzen onder ons. Daarnaast kan je binnen het park op verschillende plaatsen eten of drinken. Het pretpark werd al bezocht door miljoenen mensen en staat bekende om zijn enorme grootte, uitdagende maar ook ontspannende attracties én talloze kortingen. Plopsaland de Panne is slechts één van de vier pretparken van Plopsa, ontworpen en geïnspireerd door Studio 100. Het is natuurlijk mogelijk dat je, bijvoorbeeld door de talloze bezoekers of omdat je niet super vroeg je bed uit wilt, niet het hele park kan bezoeken op één dag. Niet getreurd, Studio 100 voorzag een enorm vakantiepark vlak naast Plopsaland de Panne zelf. Zo kan je samen met je gezin kiezen om bijvoorbeeld een weekendje samen gezellig tussen de kinderdromen door te brengen.
Plopsaland De Panne

Korting Plopsaland De Panne

Omdat het park zo groot is en zoveel attracties en toffe accommodaties bevat, is het natuurlijk logisch dat een daguitstapje in Plopsaland de Panne niet zo goedkoop is. Dit zal vooral een probleem vormen voor jonge gezinnen, die misschien nog maar net met hun eigen beentjes op de grond staan. Gelukkig vind je tal van kortingen terug. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld veilingen van tickets via ‘vakantieveilingen’ maar ook om vaste kortingen. In het eerste geval kan je met wat geluk al een ticketje (of meerdere) bemachtigen vanaf één euro! In het andere geval bespaar je ook heel wat centjes en kan de prijs bijvoorbeeld zakken van 38,50 euro naar 25,03 euro. Om een goedkoop kaartje te kunnen verkrijgen moet je zeker de kortingssites in de gaten houden! Naast deze twee manieren bestaan er nog talloze andere mogelijkheden om goedkoper het park te betreden zoals een lerarenkaart, leerlingenkaart, kortingscodes (die je bijvoorbeeld vindt in de Dag Allemaal) en nog zoveel meer.

Leuke weetjes over Plopsaland de Panne

Wist je dat de Panne een Belgische badplaats is? In de zomer kan je op die manier een familie-uitstap naar de kust en naar het pretpark combineren. Binnen het pretpark kunnen je kinderen op de foto met talloze bekende gezichten zoals Maya de Bij, Bumba, Kabouter Plop en nog meer tv helden van studio 100. Wist je trouwens dat het park sinds seizoen 2015 dagelijks wordt geopend met het liedje ‘Wij gaan beginnen’ van Samson en Gert?

Waarom Plopsaland de Panne?

Naast het feit dat het park gelegen is op een prachtige locatie, voorzien is van meer dan 50 attracties en bovendien enorm groot is, beleven kinderen hier de mooiste uren of zelfs dagen van hun leven. Je vindt er de prachtigste decoratie en alle voorzieningen die je je maar kan wensen. In tegenstelling tot vele andere pretparken, is Plopsaland de Panne gedurende het hele jaar geopend en dat van 10u tot 18u. Voor degenen die echt niet genoeg ervan kunnen krijgen, voorziet Studio 100 zelfs de mogelijkheid tot het nemen van abonnementen. Zo kan je bijvoorbeeld een héél jaar toegang krijgen tot alle Plopsaparken (inclusief Plopsaland de Panne). Je kan ook een app downloaden zodat je niet bang moet zijn om je tickets thuis te vergeten. Je kan ze dan gewoon ‘online’ bestellen en deze aan de ingang tonen. Opvallend in Plopsaland de Panne is ook de ‘backstagepas’. Deze is misschien eerder geschikt voor wat oudere kinderen of echte liefhebbers van de prachtige studio 100-wereld. De pas zorgt ervoor dat je naast toegang tot het park, ook toegang hebt tot verschillende delen van het park achter de schermen. Je kan op die manier ontdekken hoe de wonderwereld van Plopsaland de Panne tot stand wordt gebracht. De organisatoren maken overigens actief gebruik van sociale media. Op die manier blijft je op de hoogte van bijvoorbeeld nieuwe attracties of kortingscodes. Ten slotte kan je je inschrijven voor een nieuwsbrief.

Een vleugje geschiedenis

Zoals eerder vermeld ligt het park dus in een Belgische badplaats, dicht aan de Franse grens. De kinderwereld werd al in 1935 gesticht door een honingfabrikant. Toen heette het ‘het Meli-park’, naar de naam van de honing. Het sprookjesbos dat je tot op de dag van vandaag terugvindt in Plopsaland de Panne werd 20 jaar na de oprichting ontworpen. Pas in 2000 opende het park opnieuw onder de naam: ‘Plopsaland de Panne’. Toen stond het vooral bekend om bijvoorbeeld zijn Hamburgertent. Sinds 2000 werd het park alsmaar uitgebreid met talloze attracties zoals de Tractors van Big en Betsy en De Dansende Fonteinen. Vandaag passeren er jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en is Plopsaland de Panne populair onder zowel kinderen als volwassenen! Zeker een aanrader dus! De voordelen op een rijtje
  • Bekende kinderfiguurtjes
  • Geschikt voor zowel dag-, weekend- als weekuitstappen
  • Tickets vaak terug te vinden in talloze kortingen
  • Geliefd onder zowel kinderen als volwassen
  • Zorgt voor het opleven van een heerlijk nostalgisch gevoel
  • Uitstap naar park valt te combineren met een dagje zee
  • Het park is gedurende het hele jaar geopend